banner



Φωτια Χαλκιδικη / ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ ...

Φωτια Χαλκιδικη / ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ .... Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35. Η χαλκιδική είναι περιοχή της μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της κεντρικής μακεδονίας στο αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της χαλκιδικής»). Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε περιοχή της άνω νικήτης, στη σιθωνία. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20212 αυγούστου 2021.

Χαλκιδική γενικές πληροφορίες για τη χαλκιδική. Η χαλκιδική είναι περιοχή της μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της κεντρικής μακεδονίας στο αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της χαλκιδικής»). Για την κατάσβεση της φωτιάς. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο δεύτερο πόδι χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, κοντά στην παραλία της τριστινίκας.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Αχαρνών μετά τις ...
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Αχαρνών μετά τις ... from www.to10.gr
Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Φωτιά σε λεωφορείο του κτελ, κάηκε ολόκληρο στην εθνική οδό! «η φωτιά έχει οριοθετηθεί από τις δυνάμεις μας και εκτιμούμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα» ανέφερε στο halkidikinews.gr o διοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας χαλκιδικής, αριστείδης κατιρτζίδης. Νεκρός 75χρονος άνδρας στην θάλασσα της νέας ποτίδαιας. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά χαλκιδική. Ενώ πριν λίγη εκκενώθηκαν 2 ακόμη χωριά, συνολικά έχουν εκκενωθεί 12. Στις παρυφές της σάρτης έχει φτάσει η φωτιά. Το μεσημέρι της τετάρτης, όπως μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής στο η φωτιά καίει σε 4 μέτωπα.

Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35.

Η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη αιτία καίει πουρνάρια, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Φωτιά σε λεωφορείο του κτελ, κάηκε ολόκληρο στην εθνική οδό! Χαλκιδική γενικές πληροφορίες για τη χαλκιδική. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35. Τα πράγματα είναι εντελώς ανεξέλεγκτα. Στις παρυφές της σάρτης έχει φτάσει η φωτιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην μεταμόρφωση χαλκιδικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Η χαλκιδική έχει κηρυχθεί ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με το χρόνο για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους. Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Ενεργοποίηση για τη φωτιά στη ζήρια (αχαΐα). Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική. Ανεξέλεγκτη σε δύο μεγάλα μέτωπα συνεχίζει να καίει η φωτιά στη σιθωνία, παρά τον πολύ μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων απ΄ όλη τη βόρεια ελλάδα.

«η φωτιά έχει οριοθετηθεί από τις δυνάμεις μας και εκτιμούμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα» ανέφερε στο halkidikinews.gr o διοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας χαλκιδικής, αριστείδης κατιρτζίδης. Λόγω της φωτιάς που συνεχίζει να καίει πευκόφυτες εκτάσεις στη σιθωνία χαλκιδικής, καθώς η φωτιά έφτασε γύρω από τα σπίτια τους. Φωτιά σε λεωφορείο του κτελ, κάηκε ολόκληρο στην εθνική οδό! Ενώ πριν λίγη εκκενώθηκαν 2 ακόμη χωριά, συνολικά έχουν εκκενωθεί 12. Πριν από λίγο η φωτιά κατευθυνόταν ανατολικά προς την ιστιαία, μετά η φορά του ανέμου άλλαξε και.

Πότε θα γίνει η άρση του lockdown - Τι θα ανοίξει πρώτα ...
Πότε θα γίνει η άρση του lockdown - Τι θα ανοίξει πρώτα ... from images32.inewsgr.com
Το μεσημέρι της τετάρτης, όπως μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής στο η φωτιά καίει σε 4 μέτωπα. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Στις παρυφές της σάρτης έχει φτάσει η φωτιά. Ενεργοποίηση για τη φωτιά στη ζήρια (αχαΐα). Η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη αιτία καίει πουρνάρια, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Ενώ πριν λίγη εκκενώθηκαν 2 ακόμη χωριά, συνολικά έχουν εκκενωθεί 12.

Για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Ενώ πριν λίγη εκκενώθηκαν 2 ακόμη χωριά, συνολικά έχουν εκκενωθεί 12. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Τα πράγματα είναι εντελώς ανεξέλεγκτα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο δεύτερο πόδι χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, κοντά στην παραλία της τριστινίκας. Χαλκιδική ξενοδοχεία με δωρεάν στάθμευση. Θερμοκοιτίδα διαστημικών εφαρμογών από την amazon στην ελλάδα. Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά χαλκιδική. Φωτιά σε λεωφορείο του κτελ, κάηκε ολόκληρο στην εθνική οδό! Οι έξι νεκροί είναι όλοι τους τουρίστες: Στις παρυφές της σάρτης έχει φτάσει η φωτιά. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική.

Ενώ πριν λίγη εκκενώθηκαν 2 ακόμη χωριά, συνολικά έχουν εκκενωθεί 12. Χαλκιδική γενικές πληροφορίες για τη χαλκιδική. Οι έξι νεκροί είναι όλοι τους τουρίστες: Το μεσημέρι της τετάρτης, όπως μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής στο η φωτιά καίει σε 4 μέτωπα. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική.

Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά για την πορεία των πύρινων ...
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά για την πορεία των πύρινων ... from images32.inewsgr.com
Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Η χαλκιδική έχει κηρυχθεί ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με το χρόνο για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους. Στις παρυφές της σάρτης έχει φτάσει η φωτιά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Ανεξέλεγκτη σε δύο μεγάλα μέτωπα συνεχίζει να καίει η φωτιά στη σιθωνία, παρά τον πολύ μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων απ΄ όλη τη βόρεια ελλάδα. Χαλκιδική γενικές πληροφορίες για τη χαλκιδική. Η φωτιά προς το παρόν δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή και καίει δασική έκταση.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Η χαλκιδική είναι περιοχή της μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της κεντρικής μακεδονίας στο αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της χαλκιδικής»). Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Η φωτιά προς το παρόν δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή και καίει δασική έκταση. Ενώ πριν λίγη εκκενώθηκαν 2 ακόμη χωριά, συνολικά έχουν εκκενωθεί 12. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά χαλκιδική. Νεκρός 75χρονος άνδρας στην θάλασσα της νέας ποτίδαιας. Οι έξι νεκροί είναι όλοι τους τουρίστες: Φωτιά σε λεωφορείο του κτελ, κάηκε ολόκληρο στην εθνική οδό! Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20212 αυγούστου 2021. Η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη αιτία καίει πουρνάρια, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Για την κατάσβεση της φωτιάς.

0 Response to "Φωτια Χαλκιδικη / ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel